Home Nieuws Dankbare Zahavi spreekt zich uit: ‘Ik blijf bij PSV, we voelen ons...

Dankbare Zahavi spreekt zich uit: ‘Ik blijf bij PSV, we voelen ons erg geliefd in Nederland’

1180
0

Duidelijke taal van Eran Zahavi. De spits heeft zich uitgesproken over zijn verblijf bij PSV en zegt in Eindhoven te blijven.

Zahavi wil het seizoen afmaken met en bij PSV. Dat maakt de Israëlische spits bekend via Instagram. Zijn gezin werd afgelopen zondag het slachtoffer van een brute overval.


‘Ik wil iedereen bedanken voor de steun die mijn vrouw en kinderen hebben gekregen’, reageert Zahavi dinsdagochtend via zijn Instagram account. ‘Het is belangrijk voor ons om duidelijk te maken dat we dit zeer waarderen. We voelen ons erg geliefd in Nederland. Gisteren heeft de burgemeester van Amsterdam mijn familie gebeld om haar steun uit te spreken en dat vinden we heel bijzonder.’


Facebook Comments