Home Nieuws Zahavi ontving concreet Ajax contract: ‘Misschien dat hij dat nog een keer...

Zahavi ontving concreet Ajax contract: ‘Misschien dat hij dat nog een keer laat lekken’

1377
0

Björn van der Doelen sprak er deze week al schande van. Hoe officials van twee topclubs elkaar beklijven over hoe en wanneer een speler wel of niet benaderd is.

Van der Doelen sprak zijn ergernis hier over uit in de podcast van Voetbal International. Maar er lijkt weer een nieuw hoofdstuk te kunnen worden toegevoegd aan de mini-soap rond Zahavi. Ajax heeft namelijk wel degelijk met Eran Zahavi gesproken, aldus Valentijn Driessen van De Telegraaf. De Amsterdamse club deed hem zelfs een concreet contractaanbod.

Zahavi zou ook wel degelijk met Erik ten Hag hebben gesproken, waar de Ajax trainer glashard wist te ontkennen dat Ajax de Israëliër benaderde voor een transfer. Volgens Driessen zit het anders.

“Het mooie is dat wij de waarheid ook weten”, zegt Driessen in de TV studio van De Telegraaf. “Zahavi zegt dit natuurlijk niet voor niets. Ten Hag heeft met hem gesproken. Volgens Ajax legde het management van Zahavi contact, maar hadden zij geen belangstelling. Maar Zahavi heeft wel degelijk gesproken met Ten Hag.”

“Zahavi heeft ook een contract van Ajax op de mail. Misschien dat hij dat nog een keer laat lekken of laat zien, maar hij heeft duidelijk aangegeven dat hij gesproken heeft met Ten Hag. Ten Hag wilde hem graag hebben, omdat hij ervaringen en doelpunten wil hebben. Zahavi stond wel degelijk op de radar bij Ajax, daarom durfde hij dit ook te zeggen.”

Zahavi wilde maar naar één club en heeft daarbij zijn hart gevolgd. De Israëliër is razend enthousiast over PSV. “Hij heeft altijd gezegd dat hij onder Roger Schmidt wilde spelen, die hij kent vanuit China. PSV was zijn club. Nu dit is gebeurd, zal hij nooit meer voor Ajax spelen, denk ik”, zegt Driessen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here