Home Nieuws Zahavi ontevreden over wisselbeleid Schmidt: ‘Hij vertelde me daar niet geïnteresseerd in...

Zahavi ontevreden over wisselbeleid Schmidt: ‘Hij vertelde me daar niet geïnteresseerd in te zijn’

1692
0

Eran Zahavi heeft zijn PSV tijd afgesloten en de spits kijkt tevreden terug op zijn twee seizoenen in Eindhoven.

Zahavi won de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal maar er zijn toch wel een aantal zaken die de spits niet geheel lekker zitten. Dat heeft natuurlijk van doen met het wisselbeleid van Roger Schmidt. Het ging de afgelopen twee seizoenen vaak over het wisselbeleid van de Duitse trainer. Terug in Israel kijkt Zahavi terug op de twee seizoenen PSV en dan blijkt de spits openhartig te zijn over het wisselbeleid van Roger Schmidt.

In gesprek met media in Israel zegt Zahavi moeite te hebben gehad met het wisselbeleid van Roger Schmidt, die tegelijk ook de trainer is geweest die hem de kans bood om in Europa succesvol te kunnen zijn. ‘Het hield me echt bezig dat ik steeds gewisseld werd bij PSV’, zegt Zahavi in de podcast Frequent Traveler aan. Voetbal International haalde de quotes van Zahavi aan. Het zinde de spits allerminst dat op belangrijke momenten het bordje weer verscheen met zijn rugnummer want juist op het moment dat de wedstrijden beslist werden, haalde Schmidt de spits weer naar de kant. ‘Ik heb er met de trainer over gesproken. Bekijk mijn statistieken: na de zeventigste minuut heb ik de meeste doelpunten gemaakt in mijn carrière.’

Het houdt Zahavi ook nog steeds bezig dat Schmidt hem in een bepaalde periode geregeld op de bank plaats liet nemen. ‘Ik liet de statistieken aan de trainer zien, maar hij vertelde me daar niet geïnteresseerd in te zijn. Wel dat hij blij met me was, maar dat hij me meerdere wedstrijden nodig had. Maar per minuten speeltijd in de competitie had ik na Sébastien Haller van Ajax de meeste doelpunten. Wat dat betreft was het geweldig.’


Vorig artikelLichtstadderby in ere hersteld, PSV oefent ook tegen Spaanse topclubs
Volgend artikelPSV directie richt pijlen op Gözübüyük, John de Jong nog altijd niet te spreken over gedrag scheidsrechter

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in