Home Nieuws Eran Zahavi na PSV – Telstar: ‘Mijn woning kan ik niet controleren’

Eran Zahavi na PSV – Telstar: ‘Mijn woning kan ik niet controleren’

2129
0

PSV versloeg moeizaam Telstar maar is wel door in het KNVB bekertoernooi.

Spits Eran Zahavi kreeg voor het eerst sinds twee maanden weer speelminuten. Na afloop van het duel Telstar geeft hij tegenover ESPN aan blij te zijn met de minuten die hij kreeg. Hij kwam in de 65ste minuut in het veld voor Yorbe Vertessen.

Ook kreeg de Israëliër een vraag over zijn woonsituatie, nadat zijn familie twee keer het mikpunt is geweest van bedreigingen in de vorm van een overval en een woninginbraak. “Alles is op dit moment oké. Mijn woning kan ik niet controleren, mijzelf kan ik wel controleren”, aldus Eran Zahavi.

Op de vraag hoelang hij zondag tegen Ajax kan spelen reageert hij als volgt: “Dat is een vraag voor de coach. Lichamelijk voel ik mij goed. Het ging goed vandaag en ben deze week niet gestopt met trainen.”

Vlak voor het laatste fluitsignaal miste de aanvaller een kans voor open doel. Zijn kopbal belandde op de paal. “Het was verrassend dat de bal arriveerde. Ik hoop dat in belangrijke wedstrijden de bal in de goal gaat, iedereen is dan blij. Het meest belangrijke is dat ik terug ben.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here