Home Nieuws Zahavi laat overgekomen grote groep familie en vrienden genieten van PSV: ‘Ik...

Zahavi laat overgekomen grote groep familie en vrienden genieten van PSV: ‘Ik ben hier om titels te winnen’

4321
0

De klok van het Philips Stadion tikte de 5 minuten nog niet eens aan en Eran Zahavi sprintte al naar de hoek van het stadion om met medespelers, fans maar ook overgekomen familieleden zijn snelle goal te vieren.

De Israelische spits had een warm welkom voor zijn familie en vrienden in het Philips Stadion geregeld. Een groep van ongeveer 30 familieleden en vrienden van de spits waren op uitnodiging aanwezig bij de eerste grote test van dit seizoen. Allen gekleed in het nieuwe Puma PSV thuisshirt met nummer 7 op de rug, vierden de groep de doelpunten van Zahavi en Gotze enthousiast mee.


Na afloop was Zahavi het stralende middelpunt van de feestvreugde aan PSV zijde, hoewel er natuurlijk nog niets gewonnen is. En dat wilde de winnaar pur sang Zahavi graag mededelen aan de PSV achterban. ‘We hebben nog niets gewonnen’, begon Zahavi, die vooral ook duidelijk maakte dat hij naar PSV is gekomen met de club te kunnen oogsten.

Zahavi vindt het dan ook nog te vroeg om vergelijkingen met vorig seizoen te trekken. “Vorig seizoen was een speciaal seizoen, veel jongens sloten pas later aan, ikzelf ook. Nu hebben we ook wat nieuwe jongens, maar de connectie ziet er goed uit, we maken progressie, er is een goede geest in de ploeg. Maar dit is pas de eerste wedstrijd van het seizoen, hé. Er zijn nog heel veel wedstrijden te spelen”, zegt hij.

Zahavi predikt het teambelang en geldt als leider van het nieuwe PSV. “Het is fijn om te scoren, maar ik ben hier om titels te winnen en Champions League te spelen. Het doel van het team is belangrijker, veel spelers denken daar zo over, heb ik het gevoel. En als dat zo is, kunnen we succesvol zijn. Dat kan nog lastig worden, we moeten scherp zijn.”

https://twitter.com/GracenoteNL/status/1417951339393556482?s=20


Facebook Comments Box