Home Nieuws Zahavi geniet van de PSV fans: ‘Het is bijzonder wat ze allemaal...

Zahavi geniet van de PSV fans: ‘Het is bijzonder wat ze allemaal voor Willy van der Kuijlen hebben gedaan’

1767
0

Eran Zahavi heeft afgelopen week zijn ogen uitgekeken. De spits zag een club legende overlijden.

Net als Roger Schmidt was Eran Zahavi onder de indruk van alle formaliteiten rond het overlijden van Willy van der Kuijlen. PSV eerde de clubicoon groots en zag dat de fans daar bijna dagelijks een schepje bovenop deden.


Zahavi zag het allemaal aan en vond het bijzonder indrukwekkend. De selectie nam deze week ook afscheid van Willy van der Kuijlen door in het Philips Stadion de gedenkplaats te bezoeken en bloemen weg te leggen.

Zahavi zag hoe een clubicoon groots geëerd werd. De spits vond het bijzonder hoe de club en supporters van PSV omgingen met het overlijden van Willy van der Kuijlen. “Een legende is overleden, al moet ik zeggen dat ik hem niet echt heb gekend. Deze week heb ik over hem gelezen en ook vandaag zag ik voorbijkomen wat de supporters allemaal voor hem hebben gedaan. Dat vond ik bijzonder en we wilden voor hem en zijn familie winnen”, aldus Eran Zahavi.

De spits was daarom extra blij met zijn doelpunt en zijn eerste kennismaking met de fans. Zahavi zag na afloop dat PSV belangrijke punten binnen wist te halen: “We hebben de strijd om plek twee in eigen hand en dat is belangrijk, maar we zijn er nog lang niet. Het was geweldig om voor fans te scoren en de penalty was een cruciaal moment.”