Home Nieuws Zahavi denkt toch aan extra seizoen bij PSV

Zahavi denkt toch aan extra seizoen bij PSV

2495
0

Luuk de Jong, Carlos Vinicius, Maxi Romero of toch gewoon Eran Zahavi. Over welke spitsen kan PSV volgend seizoen beschikken?

Lange tijd zag het er naar uit dat Eran Zahavi zou vertrekken uit Eindhoven maar zo zeker is dat niet. De spits voelt zich goed bij PSV in Eindhoven en weet op dit moment niet waar zijn toekomst ligt. Dit blijkt uit een gesprek met Voetbal International. Een extra en nieuw seizoen PSV onder Ruud van Nistelrooij wordt niet uitgesloten door de spits.

Volgens Zahavi heeft het geen zin om nu in april al bezig te zijn met een eventuele vervolgstap voor volgend seizoen. “Ook omdat ik werkelijk geen idee heb wat we gaan doen. We nemen de beslissing pas na dit seizoen. Het is compleet open”, zegt hij tegenover Voetbal International. Er dingen inmiddels steeds meer clubs naar zijn diensten. Vrijwel wekelijks wordt er weer een club in verband gebracht met de komst van de spits. Zahavi is nog altijd gewild en geliefd bij clubs over de hele wereld.

De Israëliër benadrukt daarom tegenover het weekblad dat er drie keuzes op tafel liggen: bij PSV blijven, vertrekken óf stoppen. Dat laatste heeft hij al zo goed als uit zijn hoofd gezet. “Ik weet het oprecht nog niet en dat is voor het eerst in mijn leven. Eerst heel goed finishen met PSV”, aldus Zahavi. “Misschien dat als ik zo doorga en nog meer scoor, ik nog gouden cijfers kan overleggen waardoor iedereen zegt dat John de Jong het toch niet zo slecht heeft gezien’, besluit de spits.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here