Home Nieuws Zaakwaarnemer Xavi Simons aan het woord, La Gazetta vraagt naar PSV –...

Zaakwaarnemer Xavi Simons aan het woord, La Gazetta vraagt naar PSV – PSG clausule

8675
0

Xavi Simons staat door zijn geweldige spel van afgelopen maanden in het PSV shirt, in de nadrukkelijke belangstelling van de internationale media.

De jongeling is na zijn uitverkiezing voor Oranje het gespreksonderwerp in de grote voetballanden als Spanje, Frankrijk en Engeland. Engelse media zagen Simons excelleren tegen Arsenal en in Frankrijk kijkt men toe hoe Simons zich over de Nederlandse velden voortbeweegt en steeds beter wordt. Vanuit Spanje klinken geluiden over zijn grote potentie en over een hernieuwde toekomst in La Liga. Hoe dan ook, Xavi Simons heeft de toekomst. Dat weet en beseft ook zijn zaakwaarnemer.

Simons maakte afgelopen zomer transfervrij de overstap van Paris Saint-Germain naar PSV. Al snel kwam naar buiten dat er een ‘terugkeerroute’ naar Frankrijk open ligt, al heeft Simons wel zélf alle zeggenschap daar over. Recent bleek al wel dat Simons zijn toekomst in Eindhoven voor zich ziet. In de voetballerij is echter alles onvoorspelbaar en niets is onmogelijk.

Het rijke en kapitaalkrachtige PSG heeft opties Simons terug te halen. Mits hij zelf die kant op wil, kan hij voor zo’n tien tot twaalf miljoen terug naar Parijs komende zomer. Gaat dat ook gebeuren? Die vraag stelde de Gazetta dello Sport aan Rafaela Pimenta, de zaakwaarnemer van Xavi Simons sinds het overlijden van zaakwaarnemer Mino Raiola.

In Italië bestaan er dus nog vraagtekens over de opties dan wel clausules die PSV en PSG zouden hebben maar de feiten zijn duidelijk. Er bestaat dus geen enkele clausule tussen Xavi Simons en PSG of tussen PSV en PSG. “Of Xavi Simons terugkeert naar PSG? Wie weet. Als agent maak ik gebruik van het recht om te zwijgen”, zegt Pimenta over de toekomst van Xavi Simons.


Vorig artikelOranje in Qatar: ‘Met name Xavi Simons valt in positieve zin op’
Volgend artikelCody Gakpo op weg naar basisplaats tegen Senegal óf gaat van Gaal teleurstellen met Davy Klaassen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in