Home Nieuws Zaakwaarnemer vroeg als PSV fan van der Kuijlen niet naar Italië te...

Zaakwaarnemer vroeg als PSV fan van der Kuijlen niet naar Italië te vertrekken maar bij PSV te blijven

320
0

Willy van der Kuijlen is niet meer. Het overlijden van het clubicoon maakt veel los in en rond PSV.

Er was en is enorm veel waardering voor de grootse PSV’er, die met zijn bijzondere prestaties enorm veel indruk wist te maken. Toon Gerbrands en Hans van Breukelen halen prachtige herinneringen op en delen mooie anekdotes.


De ‘ongelofelijke’ Willy van der Kuijlen speelde maar liefst 640 wedstrijden voor PSV en maakte daarbij voor 400 goals voor de club. In het verleden werden Ruud van Nistelrooij en Mateja Kezman nog weleens vergeleken met de goalgetter uit Helmond, vanwege hun scoringsdriften voor PSV maar uiteindelijk kwam en komt er niemand meer in de buurt van PSV legende Willy van der Kuijlen.

Van der Kuijlen had alleen maar fans en medestanders en geen tegenstanders. Zelfs de zaakwaarnemer van van der Kuijlen was in die tijd nog helemaal gericht op succes voor zijn client bij PSV.

RvC lid Hans van Breukelen vertelt een mooie anekdote over de zaakwaarnemer van de Helmonder, die er als fanatiek PSV supporter alles aan deed om van der Kuijlen bij PSV te laten blijven omdat de club hem nodig had.