Home Nieuws Zaakwaarnemer vertrekkende Behich: ‘Dan was hij nooit naar PSV gegaan’

Zaakwaarnemer vertrekkende Behich: ‘Dan was hij nooit naar PSV gegaan’

24
0

De wegen van PSV en Aziz Behich gaan alweer scheiden. De Australische linksback kwam afgelopen zomer over van Bursaspor en zal opnieuw naar de Süper Lig verkassen. 

Voetbal International linkt Behich, in navolging van diverse Turkse media, aan Besiktas en Fenerbahçe. Volgens VI staat PSV open voor een verkoop van de Australisch international.


Behich en zijn zaakwaarnemer lijken spijt te hebben van de move naar Eindhoven. De Turkse Australiër werd gehaald als concurrent voor Angelino en maakte op 15 september zijn debuut tegen ADO Den Haag. Een invalbeurt tegen sc Heerenveen op 24 november was zijn laatste bijdrage.

Zaakwaarnemer Mikkel Beck heeft weinig begrip voor de situatie van zijn cliënt. “Wij zijn niet gelukkig met deze situatie en we zijn van plan om in de zomer met PSV te zitten en te kijken naar de beste oplossing”, liet hij toen weten aan het Australische medium The World Game. “Aziz wilde heel graag met Mark van Bommel werken. Maar als hij toen wist dat hij zo weinig zou spelen, was hij natuurlijk nooit naar PSV gegaan.”


Facebook Comments