Home Nieuws Zaakwaarnemer tevreden over aanpassing Veerman: ‘Vanuit PSV kun je hele mooie stappen...

Zaakwaarnemer tevreden over aanpassing Veerman: ‘Vanuit PSV kun je hele mooie stappen zetten’

644
0

Joey Veerman is alweer een maand speler van PSv en in zijn eerste maand wist hij meteen indruk te maken.

De zaakwaarnemer van Veerman zegt in gesprek met Voetbal International dat zijn cliënt in Eindhoven erg goed is opgevangen, het erg naar zijn zin heeft en geluiden vanuit de club heeft ontvangen dat de aanpassing bijzonder goed verlopen is. Veerman aasde al maanden op een stap hogerop. Voor de 23-jarige spelmaker, die sc Heerenveen voor zes miljoen euro verruilde voor PSV, was echter ook interesse uit het buitenland.

“Joey heeft altijd wel uitgesproken dat hij in de top van Nederland wilde spelen en om de prijzen wilde spelen. Die combinatie is voor hem te vinden bij PSV. Het is voor hem een ideale stap”, zegt zaakwaarnemer Nikkie Bruinenberg tegen Voetbal International. “Er is vanuit het buitenland ook interesse geweest, maar we hebben alles tegen elkaar afgezet. Er waren een paar clubs concreet, en het is PSV geworden.”

Veerman ziet veel kansen bij PSV en voelt zich als een vis in het water bij de club en op de Herdgang. “Hij stond tegen Ajax in de basis. Als je net bij een club aankomt en meteen in de topper mag starten, dan is het perspectief goed.” Bruinenberg beaamt dat Eindhoven vermoedelijk niet het eindstation is van Veerman. “Joey is een jongen met ambitie. Bij PSV is gebleken dat je vanaf daar hele mooie stappen kunt maken. Hij heeft die ambitie.”

Bruinenberg gaat verder en zegt dat Veerman barst van de ambitie. “Nu is het wel eerst zaak om bij PSV alles te gaan spelen, om de prijzen te gaan spelen en Europees voetbal te gaan spelen. Dat zijn allemaal dingen die hij nog niet heeft ervaren. Vanaf daar is het wel de bedoeling om ooit een keer een vervolgstap te maken. Maar eerst lekker voetballen en genieten”, aldus de zaakwaarnemer van dienst.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here