Home Nieuws Zaakwaarnemer Sangaré bevestigt belangstelling Bayern München, maar noemt ook Liverpool en PSG

Zaakwaarnemer Sangaré bevestigt belangstelling Bayern München, maar noemt ook Liverpool en PSG

3005
0

De vermeende belangstelling van FC Bayern München voor Ibrahim Sangaré is zeer serieus te noemen.

Met name de trainer van Bayern, Tomas Tuchel, is een groot voorstander van de komst van de middenvelder uit Ivoorkust. In zowel Franse als Duitse media wordt de belangstelling voor Sangaré al weken als concreet bestempeld.

Zondagmorgen heeft de zaakwaarnemer van Sangaré ook kenbaar gemaakt dat de belangstelling vanuit München zeer serieus te noemen is. Jean Musampa, de broer van Kiki Musampa, behartigt de belangen van de Ivoriaanse middenvelder.

‘Er zijn grote clubs die belangstelling hebben, zoals Bayern München. Ook bij Paris Saint-Germain en Liverpool staat Ibrahim op de lijst. Nottingham Forest had al een bod gedaan, maar dat was niet genoeg’, zegt Kiki Musampa namens zijn broer bij ESPN.

Vooral Nottingham Forest is al maanden concreet voor de middenvelder. De Ivoriaanse international lijkt zelf echter de belangstelling van de Premier League-club af te wijzen, omdat hij en zaakwaarnemer Musampa hopen op een grotere club.

Mogelijk gaat die club dus Bayern München zijn. Sangaré heeft nog een contract tot medio 2027 bij PSV, maar door een clausule kan hij voor 37,5 miljoen euro worden getransfereerd naar een andere club.


Vorig artikelBoze Peter Bosz adviseert de aanwezige journalisten de wedstrijd terug te kijken
Volgend artikelPSV investeert 12 miljoen euro in Jerdy Schouten, medische keuring in Eindhoven afgerond

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in