Home Nieuws Zaakwaarnemer Rodriguez blij met vasthoudendheid PSV

Zaakwaarnemer Rodriguez blij met vasthoudendheid PSV

3427
0

PSV wilde in de winterstop kost wat kost de Zwitserse international Ricardo Rodriguez aan zich binden.

Lange tijd zag het er niet naar uit dat de Zwitser overstag zou gaan maar John de Jong gaf niet op. Zaakwaarnemer Di Domenico prijst de vasthoudendheid van PSV.

De 71-voudig international van Zwitserland had namelijk meerdere opties om zijn toekomst in te vullen, vertelt Di Domenico aan het italiaanse Calciomercato. “We hebben altijd open kaart gespeeld met John de Jong, die in januari naar Milaan kwam. We konden nog geen beslissing nemen, want Napoli had ook interesse: dat was interessant voor Ricardo, want dan kon hij in Italië blijven. Ook Fenerbahçe deed veel moeite voor hem”, zegt de belangenbehartiger.

PSV was en bleef vastbesloten de Zwitser naar Eindhoven te halen. “Zij gaven niet op. Hun vasthoudendheid maakte het verschil. Ricardo wilde naar een club die er alles aan deed om hem binnen te halen. Dat was bij PSV het geval.”

Rodríguez maakte op 2 februari zijn Eredivisie-debuut tegen Ajax. Meteen was zichtbaar welke kwaliteiten de Zwitser bezit. PSV wist de wedstrijden weer te winnen en de Zwitser speelt vrijwel foutloos zijn wedstrijden voor PSV.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here