Home Nieuws Zaakwaarnemer Doan bevestigt interesse maar ontkracht persoonlijk akkoord met Mainz: ‘Totale onzin’

Zaakwaarnemer Doan bevestigt interesse maar ontkracht persoonlijk akkoord met Mainz: ‘Totale onzin’

1051
0

De berichtgevingen over een naderend vertrek van Ritsu Doan naar Bundesligaclub FSV Mainz 05 zijn voorbarig en worden door de zaakwaarnemer van de Japanner stevig ontkracht.

Het bericht over een persoonlijk akkoord van Doan en een mogelijk vertrek klonken al redelijk ongeloofwaardig omdat de Japanner een prima seizoen speelt en ook een voorkeur heeft voor het spelen van Champions League voetbal in plaats van het spelen van degradatievoetbal met een Duitse marginale club.

BILD wist te melden dat FSV Mainz 05 interesse had en de gesprekken met PSV al aangevangen waren. Woendagmorgen werd dat bericht verder geconcretiseerd met de mededeling dat Doan een akkoord had bereikt met de club uit Mainz. BILD wist ook te melden dat die transfersom uiteindelijk tussen de vier en de vijf miljoen euro zal liggen en dat het wel de verwachting is dat PSV en Mainz er uit gaan komen. PSV nam Doan eerder over van FC Groningen voor 4,5 miljoen euro dus de geloofwaardigheid van het bericht van BILD liet al meteen te wensen over.

De zaakwaarnemer van de Japanner reageerde woensdagmiddag met de volgende woorden: “Totale onzin”, zegt Mahmoud el Boustati. Wel staat Doan inderdaad in de belangstelling van Mainz, maar van een akkoord is allesbehalve sprake. De Japanner heeft bij PSV nog een contract tot de zomer van 2024. Het lijkt onwaarschijnlijk dat PSV de Japanner voor slechts 4 tot 5 miljoen euro zal laten vertrekken.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here