Home Nieuws Zaakwaarnemer Raiola over Donyell Malen: ‘Geen club in Italië kan hem nu...

Zaakwaarnemer Raiola over Donyell Malen: ‘Geen club in Italië kan hem nu betalen’

1417
0

Zaakwaarnemer Mino Raiola geeft hoog op over zijn cliënt Donyell Malen.

De zaakwaarnemer die in Italië alle wegen kent om spelers goed in de markt te zetten, verwacht veel van zijn cliënt. Raiola lijkt ook te beseffen dat Donyell Malen voorlopig nog bij PSV zal spelen omdat de markt nu eenmaal wat op slot zit momenteel.

De Italiaanse zaakwaarnemer denkt wel dat Malen ooit in Italië zal gaan voetballen. De aanvaller wordt regelmatig in verband gebracht met een transfer naar de Serie A, waar Raiola natuurlijk goede contacten heeft. Maar ook in de Premier League houden clubs als Arsenal en Chelsea de ontwikkeling van Malen goed in de gaten. In Italië is het met name Napoli wat de klok slaat als het over interesse voor Malen gaat.

“Ik heb het geluk dat ik een aantal geweldige spelers mag managen, zoals Donyell Malen van PSV”, zegt Raiola in gesprek met Sky Italia. “Hij is een belangrijke aanvaller voor PSV. Mogelijk gaat hij ooit hier in Italië spelen. Het probleem is wel dat er op dit moment geen Italiaans team is dat hem kan kopen. Ik denk wel dat de markt in januari interessanter zal zijn.”

Donyell Malen verlengde nog niet zo lang geleden zijn contract met PSV en heeft in Eindhoven nog een contract tot medio 2024.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here