Home Nieuws Zaakwaarnemer Pereiro stuurt aan op transfervrije status

Zaakwaarnemer Pereiro stuurt aan op transfervrije status

23
0

Paco Casal, de zaakwaarnemer Gastón Pereiro, zou willen aansturen op een transfervrije status van zijn cliënt. Dit meldt het Eindhovens Dagblad maandag.  

Pereiro zorgt zodoende voor discussie op het veld en naast veld. De status van de technicus is gedurende alle seizoenen bij PSV eigenlijk gebleven zoals deze begonnen is: niet onomstreden.

Zowel John de Jong als Marcel Brands hebben al meerdere pogingen gedaan om Pereiro langer aan PSV te binden maar vooralsnog zijn de pogingen daartoe op niets uitgelopen. De huidige verbintenis van Pereiro loopt door tot medio 2020 en als de club nog iets terug wil zien van de destijds forse transfersom zullen er spijkers met koppen moeten worden geslagen.

Casal is in het geval van Pereiro de ‘boosdoener’ omdat de zaakwaarnemer van de Uruguyaan een leidende factor is. ‘De goede statistieken van de Uruguayaan zullen zeker voor geïnteresseerden zorgen. De vraag is echter wat Casal in dat scenario gaat doen, aangezien ook Pereiro met een verkoop zal moeten instemmen’, schrijft de regionale krant over de zaak Pereiro.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here