Home Nieuws Zaakwaarnemer Pereiro onderweg naar Eindhoven en doet belofte aan PSV

Zaakwaarnemer Pereiro onderweg naar Eindhoven en doet belofte aan PSV

1694
0

Gastón Pereiro heeft een vertrekwens en zijn zaakwaarnemer lijkt bij te draaien en de wens van zijn cliënt te gaan invullen. 

Dat laatste is een normale verhouding tussen zaakwaarnemer en voetballer maar niet bij Casal. De gecompliceerde zaakwaarnemer uit Uruguay is onderweg naar Eindhoven om een transfer van Gastón Pereiro naar FC Cincinnati rond te kunnen maken. Dat heeft hij beloofd aan Pereiro zelf en de clubleiding van PSV.


Casal gold de afgelopen jaren niet als de meest betrouwbare en standvastige gesprekspartner, dus PSV houdt begrijpelijkerwijs een stevige slag om de arm. Pereiro zelf wil wel naar de Major League Soccer, ook al had hij zelf liever in Europa gespeeld. De verdiensten in Amerika zijn goed en het niveau is wel stijgende. En de middenvelder wil minuten maken om in beeld te blijven bij de nationale ploeg van het Zuid-Amerikaanse land.

PSV en FC Cincinnati worden het eens over de voorwaarden waaronder een transfer kan plaatsvinden, zo melden diverse media. Pereiro heeft nog maar een contract voor een half jaar en Cincinnati wil naar schatting ongeveer 2,5 miljoen euro voor hem betalen.

 


Facebook Comments