Home Nieuws Zaakwaarnemer Maher blijft realistisch

Zaakwaarnemer Maher blijft realistisch

12
0

Het is erg stil rond Adam Maher. De middenvelder maakt nauwelijks speelminuten en wekt bepaald niet de houding zijn huidige situatie te willen veranderen. Toch wil Maher van geen wijken weten.

Het gros van de fans heeft vooral genoeg van zijn houding. Maher stond van de zeventien wedstrijden voor de winterstop maar zeven keer in de basis. Hij is duidelijk voorbij gestreefd door Jorrit Hendrix, die het vertrouwen van Cocu wekelijks terugbetaald.
Zijn zaakwaarnemer Sigi Lens blijft rustig onder de commotie. Lens ziet Maher ook ploeteren en zal ongetwijfeld beseffen dat de middenvelder niet of nauwelijks in de spiegel kijkt en dus eigenlijk geen kant op kan. Interesse van andere clubs is er nauwelijks en dus blijft Lens realistisch ipv deĀ  zaken op scherp te zetten.
Marcel Brands en Lens hadden onlangs contact. “Adam moet gewoon bij PSV slagen. Maher wil zelf ook niets liever’, zegt Lens. Adam Maher wil voor zijn plaats knokken. “Ja, ik ben een knokker”, zegt hij. “Voor de wedstrijd tegen CSKA Moskou heb ik een gesprek met de trainer gehad. Een van de dingen die daaruit kwam is dat ik ook met risico moet durven spelen. Dan kan er een keer balverlies ontstaan, al is dat natuurlijk nooit de bedoeling.” Volgens Maher zelf is er voor de uitwedstrijd bij CSKA Moskou, waarin hij een goede 2de helft speelde, wel degelijk een knop omgegaan, zegt hij in het ED. Het blijft gissen welke ‘knop’ Maher bedoeld want van enige verandering is bij de middenvelder niet of nauwelijks sprake, zagen ook de fans die hem onlangs trakteerde op een massaal fluitconcert na een wissel.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here