Home Nieuws Zaakwaarnemer Locadia zet relatie met PSV op het spel

Zaakwaarnemer Locadia zet relatie met PSV op het spel

122
1

De zaakwaarnemer van Locadia, Kees Ploegsma junior, speelt een verrassende rol in het conflict tussen PSV en Jurgen Locadia.

De ontevreden spits bleef vrijdag, tot grote onvrede van alles en iedereen bij PSV, ongeoorloofd weg. Cocu reageerde woedend op de actie van Locadia. De zaakwaarnemer van Locadia, Kees Ploegsma junior heeft een uitstekende reputatie en geldt als graag geziene zaakwaarnemer binnen PSV. Kees Ploegsma senior, ex PSV directeur, onderhoudt nog steeds warme banden met PSV en komt nog altijd met grote regelmaat in het Philips Stadion.
Kees Ploegsma junior was nauw betrokken bij de recente contractverlenging van Locadia. Met PSV werd een contract tot en met 2019 overeengekomen. Junior speelt nu een opvallende rol in het geheel. Ploegsma junior heeft veel PSV-talenten in zijn portefeuille waaronder Memphis Depay. Het is dan ook opvallend dat Ploegsma junior een dag na het incident geen afstand neemt van de opstandige Jurgen Locadia. Vorig jaar werd de zaakwaarnemer nog naar voren geschoven om Zakaria Bakkali tot bedaren te brengen; een rol die hem op het lijf geschreven leek. Ploegsma kon zich echter niet vinden in de houding van Bakkali waarna de korte samenwerking tussen Ploegsma en Bakkali alweer beĆ«indigd werd. Waarden en normen staan immers hoog in het vaandel voor het bedrijf Ploegsma. Hoe anders is dat nu. Het kamp Locadia heeft op geen enkele manier afstand genomen van de belachelijke actie om zonder opgave van reden niet te komen opdagen voor een belangrijke laatste training. Ploegsma is aangesloten bij SEG en bij dat bedrijf is het beleid om geen enkel commentaar te geven op de situatie van bij SEG aangesloten spelers. Ploegsma geeft daarom al meer dan een jaar nergens meer inhoudelijk een reactie op. Het moge duidelijk zijn dat Ploegsma junior de relatie met PSV ernstig onder druk zet.


Facebook Comments

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here