Home Nieuws Zaakwaarnemer kijkt uit naar besluit PSV: ‘Romero kan nog altijd de top...

Zaakwaarnemer kijkt uit naar besluit PSV: ‘Romero kan nog altijd de top halen’

755
0

De door PSV aan Velez verhuurde Maximiliano Romero gaf afgelopen weekend weer enig teken van leven met twee mooie doelpunten.

Romero pendelt ook in Argentinië tussen de bank en de basis en weet zo af en toe een doelpunt te maken. In de zware Argentijnse Liga is scoren een ander verhaal dan in een andere gemiddelde competitie dus wat dat betreft is 5 gescoorde doelpunten nog niet zo’n slecht gemiddelde.


Het is nog niet bekend hoe de toekomst van de Argentijn bij PSV eruit gaat zien. Zaakwaarnemer Emiliano Uria is er in ieder geval van overtuigd dat Maximiliano Romero nog gaat slagen bij PSV. Volgens zijn zaakwaarnemer heeft de spits alles in zich om een grote speler te worden in Eindhoven.

Uria vindt dat Romero tijdens zijn eerste periode in Eindhoven niet genoeg kansen heeft gehad. “Kijk naar Luis Suárez, die had een moeilijke start bij FC Groningen en pikte het daarna op”, aldus de zaakwaarnemer tegen Voetbal International.

“Afgelopen zomer hebben we Marcos Senesi nog naar Feyenoord gebracht. Hij had een aanpassingsperiode nodig, maar is nu een heel belangrijke speler voor de club. Dat had Maxi nodig, alleen heeft hij bij PSV nooit de kans en ruimte gekregen die jonge spelers nodig hebben. Speeltijd, de mogelijkheid om fouten te maken. Hij heeft erg weinig kansen gehad.”

Het kamp-Romero weet nog niet wat de plannen van PSV voor volgend seizoen zijn. “Maxi speelt tot eind juni voor Vélez en heeft nog een contract voor drie jaar. Vergeet niet dat hij pas 21 jaar oud is, er zit nog heel veel rek in hem, terwijl hij al de nodige ervaring heeft. Ik ben er zeker van dat hij het nog altijd in zich heeft om de top te halen. Maxi wil ook laten zien dat hij bij PSV kan slagen, maar dat is niet alleen aan hem. We wachten af wat de plannen van PSV zijn”, aldus Uria.


Facebook Comments