Home Nieuws Zaakwaarnemer Jahanbakhsh: ‘Hij is klaar voor Nederland maar PSV heeft zich nog...

Zaakwaarnemer Jahanbakhsh: ‘Hij is klaar voor Nederland maar PSV heeft zich nog niet gemeld’

2046
0

Alireza Jahanbakhsh staat in de serieuze belangstelling van PSV.

De Eredivisie-topscorer van 2017/2018 werd zondag door Voetbal International met PSV in verband gebracht. PSV heeft al vaker belangstelling getoond in de veluegelaarvaller maar toen mondde de belangstelling niet uit in een contract. Gaat het er deze keer wel van komen en wat voor contract rolt daar uit?

Betreft het een huurperiode of betreft het een definitieve deal? De eerste optie lijkt de meest logische te zijn in Coronatijd en het gegeven dat de aanvaller onder contract staat bij een Premier league club. Jahanbakhsh staat nog drie jaar onder contract bij de huidige nummer 15 van de Premier League, die in 2018 een bedrag van negentien miljoen euro betaalde aan AZ.

Het Eindhovens Dagblad heeft in reactie op dat laatste nieuws contact gezocht met Amir Hashemi, de zaakwaarnemer van Brighton & Hove Albion aanvaller en dan blijkt dat PSV zich nog niet concreet heeft gemeld. “Clubs hebben bij ons nog niet officieel geïnformeerd, zoals dat heet. Wel is het mooi om te horen dat deze namen interesse in Alireza hebben”, aldus Hashemi over zijn client.

Of het van een transfer gaat komen is afwachten. “Dat zullen we later bekijken. Ik denk zeker dat hij voor de Nederlandse top een versterking kan zijn”, zegt Hashemi.

 


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here