Home Nieuws Zaakwaarnemer Gudmundsson bevestigt verlengen PSV contract

Zaakwaarnemer Gudmundsson bevestigt verlengen PSV contract

58
0

Contractnieuws vanuit PSV: De club gaat het contract van Albert Gudmundsson verlengen. Dat bevestigde zijn zaakwaarnemer Laurens Melotte tegenover het Eindhovens Dagblad. 

PSV heeft de eenzijdige optie voor de verlenging van een jaar verlengd, waardoor de veel geprezen aanvaller tot in ieder geval 2019 vastligt.

Het verlengen van het contract lag voor de hand maar de vraag is of Gudmundsson het écht ziet zitten om verder door te breken bij PSV. De aanvaller laat immers geregeld weten dat wachten op een doorbraak hem zwaar valt.

“Albert ziet het zitten bij PSV”, zegt de zaakwaarnemer van de IJslander desondanks. “Albert beseft ook dat hij nog de nodige stappen moet zetten om een vaste plek in het eerste elftal te krijgen. Er komt veel kijken bij het huidige topvoetbal en bij PSV en Jong PSV knokt hij voor zijn kansen. Na dit seizoen is het mogelijk dat een aantal aanvallers bij PSV vertrekt en komen er misschien wel meer kansen voor hem. Hij heeft dan hopelijk de stappen kunnen zetten en kansen gekregen om er vanaf dat moment ook te staan. Wij geloven op dit moment nog altijd dat hij bij en via PSV een mooie carrière tegemoet gaat.”

Tot dusver speelde Gudmondsson vooral in de Jupiler League en wist er behoorlijk op los te scoren. Voor Cocu is het nog niet voldoende om de spreekwoordelijke en vaak aangehaalde rode loper uit te rollen voor de IJslander. In de hoofdmacht van PSV was hij tot dusver vijf keer invaller en zorgde hij al voor twee assists.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here