Home Nieuws Zaakwaarnemer en vader Hazard bevestigt onderhandelingen met PSV

Zaakwaarnemer en vader Hazard bevestigt onderhandelingen met PSV

746
0

De onderhandelingen tussen PSV en Borussia Dortmund over een transfer van de Belgische international Thorgan Hazard zijn lopende.

Het heeft er alle schijn van dar de aanvaller naar PSV lijkt te vertrekken. De buitenspeler lijkt dan ook open te staan voor een overstap naar PSV. Volgens zijn vader en tevens zaakwaarnemer heeft de Belgische aanvaller toestemming om Borussia Dortmund op huurbasis te verlaten.

Hazard geldt sinds zondag als de belangrijkste kandidaat om Cody Gakpo en/of Noni Madueke te vervangen. Zijn vader Thierry Hazard, die zijn zaken behartigt, bevestigt een naderende exit bij Dortmund. De onderhandelingen met PSV over een huurperiode met eventuele optie tot koop zijn in volle gang.

“Het klopt dat we aan het kijken zijn voor een oplossing voor Thorgan”, laat hij weten aan De Telegraaf. “Het is belangrijk dat hij aan spelen toe gaat komen. Een voetballer wil altijd spelen. We kijken naar alle mogelijkheden en hopen vandaag of morgen uitsluitsel te kunnen geven.”

Hazard senior wil niet bevestigen dat PSV de beste papieren heeft. De Belgische aanvaller – nog actief op het WK in Qatar, is al jaren in beeld bij PSV maar steeds kwam het niet tot een akkoord. Het heeft er alle schijn van dat PSV en Hazard nu wel op het juiste spoor zitten.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here