Home Nieuws Zaakwaarnemer Ecuadoraanse spits Caicedo claimt interesse van PSV: ‘PSV heeft me gebeld’

Zaakwaarnemer Ecuadoraanse spits Caicedo claimt interesse van PSV: ‘PSV heeft me gebeld’

8272
0

Is PSV actief bezig met een zoektocht naar de opvolger van Donyell Malen?

Vooralsnog is het rustig rond Malen maar met een naderend EK kan het snel gaan wat een transfer en dus vertrek van Malen uit Einhoven aangaat.


Ondertussen draait de geruchtenmolen op volle toeren en dat betekent dat er interesse in spelers wordt geclaimd vanuit zaakwaarnemers. Dat geldt ook voor de zaakwaarnemer van de Ecuadoraanse spits Jordy Caicedo

Caicedo is een lange en beresterke spits. De aanvaller meet 1.85 meter en geldt als allround aanvaller, die zowel in de punt als op de flanken kan spelen. Sinds februari van dit jaar speelt de Ecuadoriaan bij CSKA Sofia, dat hem transfervrij overnam van EC Vítoria uit Brazilië. In Bulgarije scoort hij erg makkelijk. Caicedo scoorde al negen keer en gaf twee assists in zestien duels.

Zijn zaakwaarnemer zet hem in de markt. Volgens Hernán Banatto heeft Caicedo over interesse niets te klagen want verschillende clubs informeren naar zijn status en daartoe zou ook PSV behoren. “PSV en FC Basel belden me en ik had een contactpersoon van het Italiaanse Udinese aan de lijn, dus laten we zien wat er gaat gebeuren”, zegt hij tegen Área Deportiva. Ik weet dat veel grote clubs hem volgen, hopelijk krijgt hij een kans.”


Facebook Comments