Home Nieuws Zaakwaarnemer Drommel bevestigt: ‘We wilden geen conflictsituatie laten ontstaan’

Zaakwaarnemer Drommel bevestigt: ‘We wilden geen conflictsituatie laten ontstaan’

298
0

Zaakwaarnemer Menno Beukema bevestigt dat zijn client Joel Drommel heeft afgezien van een deel van de vergoeding rond de transfer.

Joël Drommel is daarbij op geen enkele manier onder druk gezet om zijn transfer naar PSV rond te maken. Dat laat hij weten aan De Telegraaf.


Drommel en zijn zaakwaarnemer lieten hun deel van het bedrag vallen, waardoor er een akkoord kon worden gesloten en de transfer doorgang kon vinden. Dat leidde tot kritiek van analisten als Kenneth Perez, Johan Derksen en René van der Gijp.

“Het is van ons uitgegaan, omdat het verschil tussen vraag en aanbod nogal groot was en we per se wilden dat er geen patstelling zou ontstaan”, bevestigt Beukema aan De Telegraaf. “We zijn in onderlinge harmonie tot deze deal gekomen. We hadden kunnen afwachten, hoe het verder zou lopen, maar we wilden geen onnodige conflictsituatie laten ontstaan.”

Drommel wilde snel duidelijkheid, zegt Beukema. “Uiteindelijk is Joël heel tevreden. Hij krijgt de transfer die hij wil en verbetert zich zowel sportief als financieel. Hij gaat bij PSV een mooi contract voor vijf seizoenen tekenen. Daarvoor heeft hij kort pijn moeten lijden, maar daar gaat hij lang plezier van hebben.”