Home Nieuws Zaakwaarnemer Casal slaat weer toe, Pereiro niet naar Spartak Moskou

Zaakwaarnemer Casal slaat weer toe, Pereiro niet naar Spartak Moskou

141
0

De beruchte zaakwaarnemer van Gaston Pereiro heeft weer van zich doen spreken. Gaston Pereiro gaat definitief niet naar de Russische club Spartak Moskou, meldt De Telegraaf donderdagmiddag.

Spartak Moskou wilde Pereiro graag overnemen van PSV en was bereid om daarvoor 15 miljoen te betalen aan PSV. Later mengde ook Dinamo Moskou zich nog in de strijd om Pereiro en deze club was ook bereid een zelfde som te betalen voor de middenvelder.

Casal beslist echter anders en heeft PSV laten weten dat zijn cliënt definitief niet naar Rusland vertrekt. Pereiro op zijn beurt rekent nog op aanbiedingen uit andere competities.

Het is het gevolg van de complexe onderhandelingen tussen Spartak en Casal. Het blijkt een herhaling van zetten te zijn ten op zichte van de situatie van vier jaar geleden. Marcel Brands wilde de deal destijds afblazen.

De Russen hebben nu ook grote moeite met het feit dat Casal en nog twee of drie agenten de toekomst van Pereiro allemaal op een andere wijze ingevuld wilden zien worden. Pereiro trainde in afwachting van een transfer al mee bij Jong PSV. Het is afwachten hoe zijn toekomst bij PSV er nu uitziet.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here