Home Nieuws Zaakwaarnemer Bruma zit transfer naar Besiktas dwars met te hoge eisen

Zaakwaarnemer Bruma zit transfer naar Besiktas dwars met te hoge eisen

1611
0

Enkele weken terug werd al duidelijk dat de toekomst van Armindo Bruma mogelijk in Turkije zou liggen maar zover is het nog niet.

Bruma en Besiktas sloegen de handen ineen over een toekomst bij de club uit Istanbul en geraakten al snel akkoord over een contract voor de buitenspeler. Zelfs een huurconstructie werd overgeslagen want er wordt in de wijk Besiktas van Istanbul niet getwijfeld aan de kwaliteiten van de snelle buitenspeler van PSV.


Echter verlopen de onderhandelingen tussen beide clubs en de zaakwaarnemer van Bruma erg stroef. PSV en Besiktas zijn er wel uit maar de zaakwaarnemer van de Portugees heeft andere plannen bedacht. De mogelijke transfer van Bruma naar Besiktas komt dus momenteel maar moeizaam van de grond. Een snelle en even simpele gedachtegang zou toch kunnen zijn dat de zaakwaarnemer van Bruma moet beseffen dat de transfer van PSV naar Besiktas niet de laatste van zijn cliënt zal zijn. Bruma slaagt immers al enkele jaren vrijwel nergens over een langere periode bezien dus er valt nog geld genoeg te verdienen aan toekomstige transfers van de aanvaller. Zo lijkt de agent van Bruma de zaken momenteel echter niet in te schatten.

Het Eindhovens Dagblad en Voetbal International melden donderdagmiddag na de 2-0 overwinning van PSV op FC Eindhoven dat Bruma bij PSV ‘gewoon’ weer in beeld geraakt als de transfer op zich laat wachten en zo geschiedde. Want Bruma speelde weer mee tijdens de oefenwedstrijd en wist zelfs te scoren.

De status op dit moment is dat PSV en Besiktas allebei niet kunnen voldoen aan de eisen van de zaakwaarnemer, waardoor de transfer niet afgerond kan worden.


Facebook Comments Box