Home Nieuws Zaakwaarnemer Bruma waarschuwt PSV voor forse verliespost: ‘Olympiakos gaat niet het volledige...

Zaakwaarnemer Bruma waarschuwt PSV voor forse verliespost: ‘Olympiakos gaat niet het volledige bedrag betalen’

1158
0

De toekomst van Armindo Bruma. PSV zit feitelijk al twee seizoen in haar maag met de Portugese buitenspeler Bruma.

De snelle aanvaller gaat PSV een verliespost van miljoenen euro’s opleveren, zoveel is zeker inmiddels. De zaakwaarnemer van de onregelmatig presterende aanvaller doet er nog een schepje bovenop met een waarschuwing naar de club over de te verwachten verliespost.


De Grieken uit Athene spelen het spel slim en weten dat PSV Bruma deze zomer wil lozen. het technisch kader van Olympiakos heeft wel oren naar een overname van Bruma maar weten ook dat de Portugees niet goed in de markt ligt. De Griekse topclub is druk doende met de komst van twee aanvallers en denken daarbij aan Bruma.

Bruma heeft nog een contract tot medio 2024 bij PSV en is een van de duurste aankopen uit de clubgeschiedenis, met een koopprijs van meer dan 12 miljoen euro. De Portugese aanvaller presteert echter niet waardoor PSV miljoenen euro’s aan verliezen in het vooruitzicht gesteld krijgt.

Zaakwaarnemer Catio Baldé laat tegenover het Eindhovens Dagblad los dat de koopoptie niet op 1 juni maar op 30 juni zal gaan verlopen. Olympiakos heeft dus nog zeker 3 weken om een beslissing over Bruma te nemen, waar PSV tegen die tijd al begonnen is met de voorbereiding op het nieuwe seizoen.


Facebook Comments