Home Nieuws Zaakwaarnemer bevestigt; met interesse PSV in ADO doelman Fraisl lijkt vertrek Mvogo...

Zaakwaarnemer bevestigt; met interesse PSV in ADO doelman Fraisl lijkt vertrek Mvogo zeker

759
0

De positie onder de lat voor komend seizoen lijkt voorbehouden aan Joel Drommel.

Een uitgemaakte zaak is het nog zeker niet geheel en de intentie van Yvon Mvogo is om bij PSV te blijven maar het heeft er inmiddels alle schijn van dat Mvogo terug zel keren naar Leipzig en PSV een andere tweede doelman zal gaan contracteren.


Het Oostenrijkse Spox weet namelijk te melden dat onder meer PSV interesse heeft in ADO Den Haag-doelman Martin Fraisl. De Oostenrijker heeft in Den Haag een aflopend contract en zou daarom transfervrij te contracteren kunnen zijn. Fraisl viel eerder dit jaar uitgerekend op tijdens ADO Den Haag – PSV toen hij liefst twaalf reddingen wist te verrichten. Iets wat een ADO-doelman nog nooit eerder was gelukt sinds deze statistieken bij worden gehouden door OPTA.

Zaakwaarnemer Helge Payer van de doelman heeft tegenover het Eindhovens Dagblad bevestigd dat PSV belangstelling heeft getoond. “Er is door meerdere clubs geïnformeerd en ook PSV is daarbij”, zo geeft hij aan. “Maar een concreet aanbod is er nog niet.”

Volgens Voetbal International is hij in beeld om achter Joël Drommel de tweede doelman te worden. Daarmee kunnen we gerust stellen dat er aan het avontuur van Yvon Mvogo bij PSV een einde gaat komen. De Zwitser heeft geen onuitwisbare indruk kunnen achterlaten en valt net als Jeroen Zoet in zijn laatste twee seizoenen in Eindhoven, vrijwel wekelijks op een foutje te betrappen.


Facebook Comments