Home Nieuws Zaakwaarnemer Bergwijn sprak met directie Inter: ‘Internazionale is een serieuze kandidaat’

Zaakwaarnemer Bergwijn sprak met directie Inter: ‘Internazionale is een serieuze kandidaat’

63
0

Steven Bergwijn zit niet in de beste fase van het seizoen maar het lijkt grote Europese clubs er niet van te weerhouden de snelle buitenspeler in de gaten te houden.

Zaakwaarnemer Fulco van Kooperen vertelt in gesprek met een medium achter FC Internazionale, FCInterNews, dat zijn cliënt zich focust op het zetten van stappen in zijn nog prille carrière en niet met een vertrek bij PSV bezig is.

“Ik ben niet verrast door zijn ontwikkeling. Hij kan nog veel verder groeien”, zegt Van Kooperen. “De topclubs volgen hem van jongs af aan. Hij focust zich op de resultaten van PSV en het Nederlands elftal. Hij denkt niet aan andere clubs. Hij wil kampioen worden en goed spelen voor zijn land.”

Bergwijn wordt gelinkt aan Internazionale maar ook aan tal van andere clubs. Inter is slechts één van de vele gegadigden. “Inter is een topclub met veel historie en geweldige fans”, zegt Van Kooperen. “Iedere club die Steven wil en hem het juiste kan bieden voor de volgende stap is een serieuze kandidaat. En Inter is dat absoluut. Ik heb heb gesproken met technisch directeur Piero Ausilio.”

“De clubs die geïnteresseerd zijn en hem kunnen helpen kunnen Steven helpen met het nemen van zijn beslissing. Er is geen competitie die de voorkeur krijgt boven de andere. Het hangt allemaal van Steven af.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here