Home Nieuws Yvon Mvogo lijkt bezig aan laatste PSV maanden na huursom van 1,75...

Yvon Mvogo lijkt bezig aan laatste PSV maanden na huursom van 1,75 miljoen euro

5533
0

De geruchten rond een spoedige transfer van Joel Drommel naar PSV houden aan nu bekend is geworden dat PSV een concreet bod bij FC Twente heeft weggelegd.

De verwachting is dat PSV en FC Twente spoedig bekend gaan maken dat Drommel de overstap naar PSV zal gaan maken. PSV is het meest concreet en de club heeft een streepje voor op andere clubs uit binnen- en buitenland. Ondermeer RB Salzburg zou een aanbod hebben gedaan maar Drommel lijkt zijn keuze voor PSV gemaakt te hebben.


Voetbal International meldt dat Drommel alleen nog maar ‘zijn jawoord hoeft te geven’ aan PSV. Hij is in hoofdlijnen akkoord met PSV, dat in verregaande onderhandeling is met Twente. Drommel moet een bedrag tussen de drie en vier miljoen euro opleveren zodat het nog één jaar lopende contract afgekocht kan gaan worden.

De aanstaande transfer gaat gevolgen hebben voor Yvon Mvogo, die voor twee seizoenen gehuurd wordt van Leipzig. Binnen de technische staf zijn er nauwelijks twijfels over Mvogo, die een stroef begin kende maar daarna de rug wel wist te rechten. Toch is zijn rol niet onomstreden; Mvogo blinkt maar weinig uit en de kritiek zwelt aan.

De Zwitserse doelman laat geregeld zien niet ene hoger niveau te halen dan Lars Unnerstall of Jeroen Zoet. Ondanks het feit dat zijn huurcontract nog een jaar doorloopt, meldt VI dat de Zwitser door PSV teruggestuurd zal worden naar Leipzig, mocht Drommel een contract tekenen in het Philips Stadion.

De keeper kwam op voorspraak van Roger Schmidt naar Eindhoven maar Schmidt’s wil blijkt geen wet te zijn mocht Drommel naar PSV getransfereerd worden. Er hangt ook een fors prijskaartje rond de huurconstructie, zo blijkt. PSV betaalt een bedrag van 1,75 miljoen euro aan de Bundesliga-club uit Leipzig, zo meldt Voetbal International.