Home Nieuws Yorbe Vertessen zet streep door transfer naar FC Midtjylland

Yorbe Vertessen zet streep door transfer naar FC Midtjylland

2410
0

Yorbe Vertessen staat in de belangstelling van de Deense club FC Midtjylland.

De Deense club blijkt de Belg al maanden te scouten en in de gaten te houden maar de interesse lijkt niet te worden beantwoord. De snelle Belgische aanvaller heeft de interesse vanuit Denemarken ondermeer te danken aan de Europese wedstrijden met Royale Union Saint-Gilloise, de club waar hij aan verhuurd werd afgelopen zes maanden.

De Belg heeft echter andere plannen gemaakt voor dit seizoen. Yorbe Vertessen wil namelijk voor zijn kansen bij PSV gaan en denkt geenszins aan een vertrek. De aanvaller zou alleen open staan voor een transfer naar een grotere competitie. Peter Bosz kan aanstaande dinsdagavond in Glasgow dus gewoon een beroep doen op de aanvaller mocht Noa Lang nog niet klaar zijn om te spelen.

Peter Bosz gelooft wel in de kwaliteiten van de Belg, die in Arnhem bepaald niet teleurstelde en PSV eigenijk over het dode punt heen wist te helpen. De aanvaller, die Noa Lang verving, maakte de belangrijke 1-2 en versierde even later de strafschop die Luuk de Jong wist te verzilveren.


Vorig artikelJerdy Schouten legt uit waarom hij PSV verkoos boven AC Milan | Zaakwaarnemer kreeg duidelijke opdracht mee
Volgend artikelNoa Lang op weg naar volledige fitheid, duel in Glasgow lijkt haalbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in