Home Nieuws Yorbe Vertessen waarschuwt Feyenoord en Ajax: ‘Wij zijn wel PSV’

Yorbe Vertessen waarschuwt Feyenoord en Ajax: ‘Wij zijn wel PSV’

977
0

PSV is zondagavond door het oog van de naald gekropen in Nijmegen.

Na een vroege achterstand schoten Yorbe Vertessen en Carlos Vïnicius op een voorsprong. Door de 1-2 overwinning is PSV koploper het Eredivisie weekend geëindigd. PSV leek na uitschakeling in San Sebastian op een horror week af te stevenen maar de vroege voorsprong gaf PSV juist strijdkracht en onverzettelijkheid.

Keeper Joël Drommel had wel een hoofdrol in de wedstrijd. Hij zag er niet sterk uit bij het openingsdoelpunt. Hij stompte een bal van Lasse Schöne in de voeten van Magnus Mattsson, die in de rebound kon scoren. In de tweede helft had de doelmanbij een 1-0 stand een uitstekende redding op een schot ElayisTavsan. Daardoor kwam PSV niet op een 2-0 achterstand.

De reactie van trainer Roger Schmidt na afloop voor de camera van ESPN: “We zijn heel blij. Het lijkt dat het makkelijk is als je zie dat concurrenten punten verliezen. Maar het is niet makkelijk om hier te winnen.  Op het einde scorenwij een fantastische 1-2. Maxi Romero een beetje als Ibrahimović hé, glimlicht hij. “Ik ben zo blij voor hem. Hij heeft zo veel blessures gehad.”

Hij vervolgt: ”Ik vertelde tegen hem dat hij terug naar Argentinië mocht als hij scoorde. Nu zei ik hem dat een assist ook genoeg is. Ik ben blij met drie punten.” Doelpuntenmaker Yorbe Vertessen waarschuwde alvast de directe concurrenten Feyenoord en Ajax en zei: “Ondanks dat we in een mindere fase zitten zijn we nog steeds PSV.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here