Home Nieuws Yorbe Vertessen trots op contractverlenging tot 2025

Yorbe Vertessen trots op contractverlenging tot 2025

609
0

Yorbe Vertessen heeft van PSV een stuk erkenning gekregen in de vorm van contractverlenging.

Vertessen blijft nu tot en met 2025 bij PSV. De oude verbintenis van de jonge snelle Belgische aanvaller zou volgend jaar zomer aflopen.


‘De laatste wedstrijden heb ik me met doelpunten en assists ook kunnen laten gelden. Mijn doel is om dat de komende jaren te blijven doen en ik ben dankbaar dat PSV me de kans geeft me hier verder te ontwikkelen’, zegt de jongeling Vertessen tegen PSV.nl.

Vertessen is pas een half jaar speler van de eerste selectie en kreeg meteen ook speeltijd van Roger Schmidt, die onlangs vol lof sprak over de aanvaller. ‘Zijn snelheid is fantastisch en zijn balcontrole is ook goed. Hij is ook in staat om in de kleine ruimte te spelen. Waar ik verder van houd, is dat hij dapper is. Hij is niet bang om het duel aan te gaan.’

Ook John de Jong is zeer te spreken over de Belg. Hij prijst de mentale kracht van Vertessen, die mede door blessures zijn doorbraak moest uitstellen. ‘Yorbe is het ultieme bewijs dat hard werken en geduld opbrengen loont en daarmee is hij een voorbeeld voor alle talenten van de PSV Academy.’


Facebook Comments