Home Nieuws Yorbe Vertessen lijkt de clubs voor het uitkiezen te hebben, PSV wil...

Yorbe Vertessen lijkt de clubs voor het uitkiezen te hebben, PSV wil goed geld zien voor Vertessen

5848
0

De toekomst van Yorbe Vertessen. De snelle Belg is terug na een goed half jaar bij de inmiddels Belgische topclub Union Sint-Gillis.

Net als tweede doelman Drommel laat ook Yorbe Vertessen zien over een flink ambitieniveau te beschikken. Vertessen wil voor zijn kansen bij PSV gaan, zoals hij dat vorige week in gesprek met PSV TV kenbaar maakte. Het is nog maar de vraag of Vertessen en PSV samen het seizoen zullen in gaan want er is veel interesse voor snelle aanvaller, die door de Europa-League wedstrijden met Union Sint-Gillis met name in Duitsland goed in de markt ligt.

PSV clubwatcher Rik Elfrink denkt dat Yorbe Vertessen PSV deze zomer gaat verlaten. Er is weinig plek voor de Belgische aanvaller in de selectie van Peter Bosz, constateert Elfrink na het analyseren van de beschikbare aanvallers. Zijn tijdelijke werkgever Union Sint-Gillis, is niet meteen de eerste club waar Vertessen naar toe kan omdat de Belgische club niet de financiële middelen heeft de aanvaller definitief over te nemen van PSV.

“Ik denk niet dat Union voor hem terug gaat komen, omdat het een vrij dure optie is”, stelt de journalist van het Eindhovens Dagblad in gesprek met Voetbalzone. Wel verwacht hij dat de pas 22-jarige Vertessen een transfer gaat maken deze zomer.

“Er is belangstelling uit de Bundesliga”, weet Elfrink te melden. PSV ziet in Vertessen een volwaardig Belgisch international en dus wil de club geld zien. Zeker als er daadwerkelijke concrete interesse vanuit de Bundesliga op gang zal gaan komen komende weken. Eerder werd er vanuit Duitsland gemeld dat clubs als Bochum, Werder Bremen en Gladback de komst van de aanvaller zien zitten.

“PSV wil er dan ook geld van maken”, vervolgt Elfrink. “Het is een speler met potentie en snelheid, daar zou je toch enkele miljoenen voor moeten kunnen krijgen. Al is het verkopen van spelers nooit de grootste kwaliteit geweest van PSV. Drie of vier miljoen moet mogelijk zijn”, aldus Rik Elfrink in onderstaande video over aanvaller Yorbe Vertessen.


Vorig artikelJarrad Branthwaite heeft hoofdstuk PSV nog lang niet afgesloten: ‘Ik heb ervan genoten’
Volgend artikelIs Sangaré nog PSV’er rond tweeluik tegen Graz? ‘Veelvuldig contact Nottingham en management Sangaré’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in