Home Nieuws Yorbe Vertessen liet concrete interesse Anderlecht gaan voor doorbraak bij PSV

Yorbe Vertessen liet concrete interesse Anderlecht gaan voor doorbraak bij PSV

1395
0

Anderlechts is in België al een jaar of vijf niet bepaald een club waar je nog als vanzelfsprekend naar toe gaat als jonge speler die aast op een doorbraak.

Dat geldt ook voor Yorbe Vertessen. De jonge Belg speelt als sinds 2009 bij PSV, waar hij de gehele jeugdopleiding succesvol wist te doorlopen. In eigen land beginnen de prestaties van Vertessen bij PSV inmiddels ook op te vallen. Ook de Belgische media willen alles weten van Vertessen. De Belg krijgt verzoek na verzoek en staat de media uit zijn vaderland geduldig te woord.

De carrière van Vertessen had ook in eigen land van de grond kunnen komen, echter had de Belg geen interesse in een avontuur bij clubs uit eigen land. Vertessen had eerder de optie om terug te keren naar Belgie, waar Anderlecht concreet werd voor de snelle aanvaller.

Vertessen legt uit: Een paar jaar geleden wilde Anderlecht me, maar dat is er toen niet van gekomen”, zo vertelt Vertessen in gesprek met Het Nieuwsblad. “Spijt heb ik daar niet van. Ik zit goed waar ik zit”, zegt hij tegen het Belgische medium.

Dit seizoen staat Vertessen zijn mannetje bij PSV en wist hij al bijna 250 minuten te maken in zowel de Eredivisie als de Europa League. Vertessen start voornamelijk als invaller in de wedstrijden die hij speelt maar maakt zienderogen ontwikkeling door.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here