Home Nieuws Yorbe Vertessen in de belangstelling van Ligue 1 club RC Lens

Yorbe Vertessen in de belangstelling van Ligue 1 club RC Lens

1715
0

Ook voor groei briljant Yorbe Vertessen ontstaat er steeds meer interesse vanuit het buitenland.

De meeste PSV jeugdexponenten krijgen na hun doorbraak in het eerste elftal te maken met interesse van buitenlandse topclubs en dat geldt inmiddels ook voor Yorbe Vertessen. Eerder werden de namen van Cody Gakpo, Mo Ihattaren, Noni Madueke en tal van andere PSV jeugdexponenten al gekoppeld aan clubs als FC Bayern München en Tottenham Hotspur. Inmiddels maakt ook Yorbe Vertessen een stormachtige ontwikkeling door onder Roger Schmidt en lijkt een basisplaats steeds dichterbij te komen. Belgische media weten inmiddels de weg naar de Herdgang goed te vinden en dat zorgt er ook voor dat Vertessen op de radar van buitenlandse clubs komt.

De prestaties van Vertessen zijn inmiddels ook tot de Franse League 1 doorgedrongen. Volgens het Franse MVS Foot heeft het momenteel hoog geklasseerde RC Lens uit het noorden van Frankrijk interesse in Vertessen. De club informeerde, maar heeft nog geen bod neergelegd in Eindhoven, weet het medium te melde.

Voor PSV is het gunstig dat het contract van Vertessen nog tot 2025 lopende is. Wel heeft dit tot gevolg dat een eventuele transfersom hoog kan uitvallen. Vertessen werkt ondertussen door aan zijn gemiddelden. De jonge Belg maakte hij al vijf doelpunten en leverde drie assists af.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here