Home Nieuws Yorbe Vertessen gaat niet in op belangstelling van andere clubs en wil...

Yorbe Vertessen gaat niet in op belangstelling van andere clubs en wil bij PSV slagen

1513
0

Yorbe Vertessen kende een prima half jaar bij de Belgische club Union Sint-Gillis en speelde zichzelf in de belangstelling van meerdere clubs in binnen- en buitenland.

Toch wil de snelle Belgische aanvaller voorlopig niet aan een transfer denken. Het Eindhovens Dagblad meldt dat de aanvaller vol voor zijn kans bij PSV wil gaan. De aanvaller wil na een half jaar op huurbasis bij Union Sint-Gillis gespeeld te hebben een basisplaats in het Philips Stadion proberen af te dwingen.

Vertessen heeft voor zichzelf besloten dat hij belangrijk wil zijn voor PSV en dus meer minuten wil maken dan voorheen. Zowel vanuit Duitsland als België is er belangstelling voor Yorbe Vertessen maar de aanvaller stelt zichzelf andere doelen en dat is bij PSV slagen. Bij PSV heeft hij nog een contract voor twee seizoenen.

Mocht in de voorbereiding blijken dat de Belgische aanvaller niet in de plannen van Peter Bosz voor gaat komen, dan staat hij open voor een vertrek bij PSV.

PSV en Vertessen zagen Sávio naar Girona vertrekken en dat is eigenlijk goed nieuws voor Vertessen. ‘Bronnen in zijn omgeving verzekeren dat de door PSV opgeleide twintiger voor een basisplek wil gaan in Eindhoven, of in ieder geval een belangrijke rol in speelminuten’, schrijft het Eindhovens Dagblad.


Vorig artikelGuus Hiddink vreest voor Ronald Koeman: ‘Voor Xavi Simons komt het te vroeg’
Volgend artikelDe eerste training van Noa Lang gaf ‘een bijzonder moment’ | Toekomst Simons: ‘Ziet er behoorlijk goed uit’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in