Home Nieuws ‘Reserve-aanvoerder Xavi Simons wordt de bestbetaalde PSV’er uit de clubgeschiedenis’

‘Reserve-aanvoerder Xavi Simons wordt de bestbetaalde PSV’er uit de clubgeschiedenis’

10229
0

Xavi Simons en de geruchtenstroom over zijn toekomst, waar maar geen einde aan lijkt te komen.

De geruchten rond Xavi Simons blijven elkaar opvolgen en het is nog lang niet zeker of de topvoetballer daadwerkelijk in Eindhoven te bewonderen valt volgend seizoen, maar Rik Elfrink meldt namens het Eindhovens Dagblad dat Xavi Simons de beste betaalde speler uit de geschiedenis van PSV zal gaan worden. Mits hij blijft uiteraard, zegt de PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad.

Dat zijn nogal stevige uitspraken, temeer omdat er vanuit Frankrijk veelvuldig andere geluiden te horen zijn over de plannen van Simons om ook met Paris Saint-Germain het gesprek aan te gaan.

Los daarvan heeft PSV ook nog Luuk de Jong onder contract staan, die vele miljoenen euro’s aan salaris opstrijkt. PSV had ook nog wereldkampioen Mario Götze onder contract had staan, die miljoenen verdiende in Eindhoven. Ook Hirving Lozano verdiende miljoenen euro’s bij PSV, inclusief tekengelden en inkomsten uit zijn transfer naar Napoli. Toch is Elfrink van mening dat Xavi Simons bij PSV zal blijven en meteen de best verdienende speler uit de clubgeschiedenis zal gaan worden.

Een miljoenensalaris dus, voor de nog jonge Xavi Simons. Elfrink, normaal geen man van de zwart-wit uitspraken maar meer van de nuance, stelt dat in gesprek met Voetbalzone. In onderstaande video wordt de veelbesproken clausule in het contract van Xavi Simons besproken. Ook komt het eventuele aanvoerderschap nog ter sprake.


Vorig artikel90Min: Joris Chotard onderweg van Ligue 1 club Montpellier naar PSV | contract tot 2026
Volgend artikelHet verhaal achter het vertrek van de bij PSV gemiste Hendrie Krüzen uit Lyon

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in