Home Nieuws Zegt het vele intensieve contact tussen Xavi Simons en Mbappé én Neymar...

Zegt het vele intensieve contact tussen Xavi Simons en Mbappé én Neymar iets over een terugkeer naar PSG?

757
0

Xavi Simons maakt naam in Europa, ondanks dat PSV enkele maanden geleden al uit de Europa League verdween door kansloos van Sevilla te verliezen.

Maar ook de wedstrijden van Xavi Simons in de Eredivisie gaan Europa door en de eerste interland waarin hij basisspeler van Oranje was, zette overal in Europa tot enthousiasme aan. Simons hield zich zoals verwacht keurig staande. Die vraagtekens zijn ook allang verdwenen. Er hangt momenteel een groot vraagteken boven zijn toekomst als PSV’ er. In Parijs deelde Simons de kleedkamer met Mbappé en Neymar en de middenvelder staat nog altijd in nauw contact met beide wereldspelers.

Bij Paris Saint-Germain werd Simons regelmatig door Kylian Mbappé en Neymar op sleeptouw genomen omdat beide wereldspelers de potentie van Simons al snel erkende. “Het was een droom en een mooie ervaring. Je proeft aan de top van de top”, zegt hij in De Telegraaf. “Ik heb vaak contact met Kylian en hij zegt altijd: ‘In het voetbal is er geen leeftijd. Als een jongen van 21 beter is dan die van 25, dan gaat die van 21 gewoon spelen’. Dat heb ik altijd in mijn hoofd zitten.”

Ook van Neymar leert Simons veel. “Neymar kende ik al van Barcelona. Hij heeft een beetje voor me gezorgd, toen ik op mijn zeventiende bij PSG kwam. Ik ben wel eens met hem gaan eten en hij heeft ook veel met me gepraat en adviezen gegeven. Met hem heb ik ook nog altijd contact.”


Vorig artikelVeerman won 3 keer achtereen met PSV van Ajax en wijst naar PSV fans: ‘Beladen potje van maken’
Volgend artikelVerwachte opstelling PSV tegen Ajax: Sangaré terug in de basis, Til behoudt basisplaats en Guti reserve

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in