Home Nieuws Xavi Simons op de Herdgang: Van Mbappé, Messi en Neymar via advies...

Xavi Simons op de Herdgang: Van Mbappé, Messi en Neymar via advies Wijnaldum en van Nistelrooij naar PSV

3859
0

PSV heeft Xavi Simons overgenomen van Paris Saint Germain. Als een dief in de nacht vertrok de middenvelder uit Parijs om daar zijn aflopende contract juist niet te verlengen en bewust te kiezen voor een vijfjarig contract in Eindhoven.

Simons stond de afgelopen drie seizoenen op het trainingsveld met Kylian Mbappé, Lionel Messi en Neymar maar ook andere grootheden trainden met Simons, die in Parijs te boek staat als groot talent zoals er ook in Barcelona op dezelfde manier naar hem gekeken wordt. Inmiddels heeft Simons Parijs de rug toegekeerd en is er geen sprake van een huurconstructie.

Xavi Simons verscheen dinsdagavond op de Herdgang en gaf een toelichting over zijn keuze naar PSV te verhuizen. Simons gaf aan te geloven in het meerjarenplan en project bij PSV en vertelde dat zowel Gini Wijnaldum als Ruud van Nistelrooij hem het bekende zetje in de goede richting hebben gegeven. Het was Wijnaldum die Simons in Parijs veel wist te vertellen over PSV en de koers die de club wenst te varen. De gesprekken met van Nistelrooij deden de rest, laat Simons weten in gesprek met PSV TV>


Vorig artikel‘Barcelona – Parijs – Eindhoven’, PSV is PSG te slim af en slaat toe met 5 jarig contract
Volgend artikelRoger Schmidt spreekt op eerste dag bij Benfica over afgeketste transfer Mario Götze

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in