Home Nieuws Xavi Simons krijgt vragen over onvrede na wissel: ‘Het zijn de emoties...

Xavi Simons krijgt vragen over onvrede na wissel: ‘Het zijn de emoties van de wedstrijd’

1987
0

Xavi Simons werd door Ruud van Nistelrooij opnieuw naar de kant gehaald in de slotfase van een wedstrijd.

Het gezicht van Simons spreekt inmiddels boekdelen na een wissel. Na afloop kreeg Simons er vragen over. In gesprek met ESPN was Xavi Simons eerst en vooral aan dat hij blij was dat PSV gewonnen had. “De drie punten waren belangrijk na afgelopen twee weken in de Eredivisie”, aldus Simons. “Het kan natuurlijk altijd beter. Er is natuurlijk een hoop gebeurt deze week en ook in de transferperiode. Als team staan we goed en het is ongelofelijk belangrijk dat we samen blijven. We hebben de drie punten gepakt.”

Simons is vol vertrouwen over de tweede seizoenshelft. “We willen de titel pakken. Dat is ons doel. Ik wil persoonlijk alles winnen. Er is van alles gebeurd, maar ik denk dat we het goed oppakken. Samen als groep is het belangrijk dat we blijven communiceren en er voor onszelf staan.”

Toonde Simons zijn ongenoegen na zijn wissel? ‘Het zijn de emoties van de wedstrijd. Het is alsof de bal van je wordt afgepakt. Ik wil de bal altijd hebben. Dat kan niet altijd, er staan tien andere spelers om je heen. Dat is het gewoon. Na de afgelopen twee weken in de Eredivisie ben ik blij dat we hebben gewonnen. Het kan altijd beter, maar er zijn deze week allemaal dingen gebeurd in deze transferperiode. Iedereen is blij voor ze. Ze hebben een droomtransfer gemaakt”, aldus Xavi Simons.


Vorig artikelVan Nistelrooij maalt even niet om de uitvoering: ‘Het enige dat nu telde was winnen’
Volgend artikelPSV concreet voor Armeense aanvaller Eduard Spertsyan | Forse transfersom

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in