Home Nieuws Xavi Simons kijkt met bewondering naar Feyenoord en wijst indirect naar van...

Xavi Simons kijkt met bewondering naar Feyenoord en wijst indirect naar van Nistelrooij en zijn staf

4230
0

Xavi Simons zat na de 1-1 remise tegen Vitesse hoog in de teleurstelling. De jonge topvoetballer besefte dat het over en uit was met de race om de landstitel.

Simons was wederom de grote uitblinker en maakte zelf een doelpunt, maar door de eigen goal van Ibrahim Sangaré werd het uiteindelijk gelijk. Voor de wedstrijd keek Simons met bewondering naar Feyenoord, dat won van Ajax. De jonge middenvelder steekt zijn bewondering voor de koploper niet onder stoelen of banken.

“Dit zit me echt heel erg dwars”, zegt Simons tegen ESPN over het puntenverlies van PSV. “Ik ga hierdoor wel echt met een naar gevoel naar Oranje. Als je ons ziet trainen, is er veel kwaliteit en intensiteit, maar ik weet niet zo goed waarom dat in sommige wedstrijden dan niet lukt. Dit kan gewoon echt niet, onze mentaliteit moet duidelijk veranderen.” Door het gelijkspel tegen Vitesse staat de club acht punten achter op koploper Feyenoord.

Simons denkt dat PSV zeker kan leren van Feyenoord als hem gevraagd wordt hoe hij naar het spel van Feyenoord kijkt. “Als je naar Feyenoord kijkt: het is écht mooi hoe hun voetballen. Die intensiteit, zo scherp en ze hebben heel veel kwaliteit”, aldus een teleurgestelde Xavi Simons, die met zijn uitspraken toch indirect bepaalde zaken waar de trainer en zijn staf verantwoordelijk voor zijn, in twijfel trekt.

Ook weekblad Voetbal International wijst naar de speler Ruud van Nistelrooij, die zich zelden kon inhouden als wedstrijden niet gewonnen konden worden. Het moet voor winnaar Ruud van Nistelrooij een zware last zijn om zijn elftal zo te zien voetballen.


Vorig artikelPSV maakt geen ontwikkeling door | Rampzalige conclusie Ruud van Nistelrooij: ‘We werden passief’
Volgend artikelVan der Vaart krijgt bijval van Afellay en raakt niet uitgesproken over potentieel: ‘Hoe goed is hij nu werkelijk?’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in