Home Nieuws Project Brands krijgt vorm: Xavi Simons in Eindhoven, transfer naar PSV nadert...

Project Brands krijgt vorm: Xavi Simons in Eindhoven, transfer naar PSV nadert voltooiing

3688
0

Xavi Simons is dinsdagmiddag aangekomen in Eindhoven. De middenvelder staat voor een transfer naar PSV.

De negentienjarige middenvelder van Paris Saint-Germain werd dinsdag tegen het einde van de middag gesignaleerd in het centrum van Eindhoven. Oplettende PSV fans wisten de middenvelder te fotograferen. Ook het Eindhovens Dagblad en Voetbal International melden dat de transfer aanstaande is.

Of PSV er verstandig aan doet om meerdere spelers in één transferwindow op huurbasis naar de club te halen, valt nog te bezien en zijn vragen voor later. Tot op heden is het project Ruud van Nistelrooij in combinatie met Marcel Brands een project van veel ambitie en kennen de transferwensen en mogelijkheden tot op heden nog geen grenzen. Oftewel, het is veelbelovend wat Marcel Brands de achterban en aanhang van de club weet voor te schotelen. Architect Brands zet zo al vroeg zijn stempel op het seizoen. Het project Marcel Brands bij PSV krijgt langzaam een glanzende vorm. Of het de rol van John de Jong momenteel iets verbleekt, zijn ook vragen voor later.

Simons komt op huurbasis over van PSG en zal zijn Parijse contract in eerste instantie verlengen. Simons is in Eindhoven de beoogde opvolger van de naar Eintracht Frankfurt vertrokken Mario Götze. De zoon van voormalig Eredivisie-spits Regillio Simons speelde jarenlang in de jeugdopleiding van FC Barcelona, voordat hij de overstap naar PSG maakte. Ook FC Barcelona was opnieuw in de markt voor Simons. De negentienjarige middenvelder speelde elf officiële wedstrijden voor PSG.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here