Home Nieuws Xavi Simons dolgelukkig en vol ongeloof: ‘Mijn droom komt uit’

Xavi Simons dolgelukkig en vol ongeloof: ‘Mijn droom komt uit’

1659
0

Xavi Simons vertrekt maandag met Oranje naar Doha in Qatar. De sterspeler is dolgelukkig met het nieuws van zijn selectie.

Simons is vol ongeloof, nadat hij vrijdag werd opgenomen in de definitieve selectie van het Nederlands elftal voor het WK in Qatar. De negentienjarige aanvallende middenvelder laat op Twitter van zich horen. Simons werd nog niet eerder opgeroepen door bondscoach Louis van Gaal. Tijdens het wereldkampioenschap kan hij debuteren voor Oranje omdat hij eerder nog geen wedstrijd voor het grote Oranje wist af te werken.

‘Woorden kunnen niet beschrijven hoe ik mij nu voel! Dit is een droom die uitkomt. Dankjewel aan mijn familie en de mensen die dichtbij mij staan. In het bijzonder aan mijn moeder, broer en zus, die mij altijd steunen en onvoorwaardelijk van mij houden!’, schrijft hij op Twitter.

Simons heeft zijn selectie volledig aan zichzelf te danken. Hij scoorde dit seizoen al tien keer en gaf vier assists in 21 officiële duels voor PSV. Daarmee verscheen hij op de radar bij Louis van Gaal, die hem vrijdag opnam in zijn 26-koppige selectie. “Xavi Simons is de laatste weken opgekomen, omdat hij een reeks wedstrijden gespeeld heeft in de Nederlandse competitie”, zegt de bondscoach over de prestatie van Simons.


Vorig artikelVan Nistelrooij krijgt vragen over mentaliteit en vakbeleving Noni Madueke
Volgend artikelVan Nistelrooij uiterst onbewogen na rampweek concurrent, in drie dagen van achterstand naar voorspong

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in