Home Nieuws Wout Weghorst: ‘Van Bommel en Wolfsburg pasten niet bij elkaar’

Wout Weghorst: ‘Van Bommel en Wolfsburg pasten niet bij elkaar’

1248
0

Mark van Bommel is alweer enkele weken geleden vertrokken bij VfL Wolfsburg.

De club uit de Volkswagenstad zag een langere samenwerking met Mark van Bommel niet zitten nadat een serie nederlagen. De leiding van de Duitse club stelde vast dat er geen vertrouwen meer was dat de Limburger het tij nog kon keren en dus greep men verrassenderwijs al snel in.

Mark van Bommel was immers pas enkele maanden in dienst van de fabrieksclub en dus waren er vele verbaasde reacties. Enkele FC Bayern München iconen namen het op voor van Bommel maar er was ook kritiek op de jonge trainer.

Zo kon Wout Weghorst volgens Lothar Matthäus niet goed overweg met Van Bommel. Het Bayern icoon haalde in zijn column voor SKY uit naar van Bommel en de resultaten bij Wolfsburg.

Wout Weghorst zegt dit weekend tegenover BILD dat het tussen van Bommel en Wolfsburg niet werkte.’ Met de nieuwe trainer spelen we weer heel ander voetbal dat bij onze ploeg goed aanslaat’, stelde Weghorst. ‘Hij past met zijn ideëen en hoe hij is, heel goed bij ons. Iedere trainer heeft zijn eigen kwaliteiten en ideëen. Van Bommel en Wolfsburg pasten niet bij elkaar’, aldus de spits van de voormalig werkgever van Mark van Bommel.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here