Home Nieuws Wout Weghorst als eventuele toekomstige PSV spits

Wout Weghorst als eventuele toekomstige PSV spits

6581
0

De voorhoede van PSV kan er in het nieuwe seizoen totaal anders uit komen te zien met het aanstaande vertrek van Eran Zahavi en Carlos Vinicius.

Beide spitsen staan op de nominatie om PSV aan het einde van het lopende seizoen te verlaten hoewel nog niets zeker is. Mogelijk vertrekt ook Cody Gakpo maar ook voor Gakpo geldt dat zijn toekomst nog onzeker is.

Aan tafel bij Studio Voetbal zorgde het geheel zondagavond voor leuke discussies over de toekomstige PSV spits. “Ik zou voor Wout Weghorst gaan”, begint Ibrahim Afellay, die denkt dat het forse Premier League-salaris van Weghorst geen probleem hoeft te zijn. “Als Burnley degradeert, zou je daar echt wel afspraken over moeten kunnen maken. Al huur je hem een jaar. Ik vind dat wel een interessante optie voor PSV.”

Pierre van Hooijdonk is een fan van de altijd hardwerkende en passievolle spits van Burnley.
De Engelse club kan een degradatie tegemoet zien en dus denkt ook analist van Hooijdonk dat Weghorst een interessante optie voor PSV kan zijn. Van Hooijdonk denkt nog steeds dat Luuk de Jong de beste optie voor is PSV, waarop tafelgast Freek Jansen namens Voetbal International uitspreekt dat Luuk de Jong een extra jaar buitenland in de planning heeft staan.

Afgelopen week kon Luuk de Jong in gesprek met de NOS geen toezeggingen door over een mogelijke terugkeer naar PSV. Wout Weghorst speelde in Nederland eerder voor AZ maar heeft er nooit een geheim van gemaakt graag nog eens bij een Nederlandse topclub te willen spelen.


Facebook Comments Box