Home Nieuws Wordt PSV – Nottingham Forest de laatste wedstrijd van Ibrahim Sangaré? ‘De...

Wordt PSV – Nottingham Forest de laatste wedstrijd van Ibrahim Sangaré? ‘De Britten willen ver voor hem gaan’

4071
0

Een bijzondere wedstrijd vandaag, zondag 30 juli. PSV heeft vandaag als inzet de open dag en de traditionele aansluitende oefenwedstrijd.

Premier League-club Nottingham Forest is vandaag te gast in het Philips Stadion. Dat is tegelijk de club met meer dan gemiddelde interesse voor Ibrahim Sangaré. Die interesse is concreet te noemen en tegelijk al maanden aan het sluimeren. Nottingham Forest, bepaald geen hoogvlieger in de Engelse Premier League, deed vorig jaar rond het sluiten van het zomerse transferwindow zelfs nog een bod op Sangaré, wat door zaakwaarnemer Musampa van Sangaré én door PSV niet heel serieus werd genomen.

Rond het vermeende miljoenenbod van Nottingham was ook Chelsea concreet en dus verdween de interesse van Nottingham Forest min of meer naar de achtergrond. Echter is het contact tussen Nottingham Forest en het zakelijke gevolg van Ibrahim Sangaré altijd ‘warm’ geweest. Met name afgelopen weken was er veelvuldig contact tussen de Engelse club en het management van de Ivoriaan, die overigens met tal van clubs uit met name de Premier League in contact staat.

In Engeland weet men te melden dat er ook contacten zijn met Liverpool, waar de middenvelder wel degelijk ook in de plannen voorkomt. Terug naar Nottingham Forest dat een klein jaar na het eerste bod deze keer toch echt wenst toe te slaan.

En dus zal de oefenpot voor Ibrahim Sangaré een bijzonder tintje hebben. Het kan zomaar de laatste wedstrijd van de Ivoriaan in het PSV shirt zijn. PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad meldt opnieuw dat de Engelse interesse in Sangaré zeer serieus en concreet te noemen is.

“Bronnen melden dat de Britten ver willen gaan voor de Ivoriaan, maar dat hij zelf eerst wel zijn ja-woord moet geven aan de formatie uit Midden-Engeland”, schrijft de journalist over de situatie rond Sangaré, die zelf mikt op een betere en grotere club dan Nottingham Forest.

Algemeen bekend is dat Sangaré beschikt over een ontsnappingsclausule van zo’n 37,5 miljoen euro en dus houdt PSV rekening met een transfer de komende weken maar ziet de middenvelder tegelijkertijd graag nog een jaar blijven. Een eventueel vertrek van Sangaré zou PSV niet slecht uitkomen, aangezien de club die miljoenen dan weer kan investeren in de spelersgroep. Wel meldde Earnie Stewart deze week en eerder, dat er voldoende financiële middelen zijn de gewenste drie spelers binnen te halen, los van welke uitgaande transfer dan ook.


Vorig artikelPOLL | Is het huidige PSV klaar voor de wedstrijden tegen Feyenoord en Sturm Graz?
Volgend artikelHet antwoord van Ronaldo op de vraag wie de beste speler ooit aan zijn zijde was: ‘Luc Nilis’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in