Home Nieuws Wordt Luuk de Jong een concurrent voor flitsende Zahavi? PSV overweegt huurtransfer

Wordt Luuk de Jong een concurrent voor flitsende Zahavi? PSV overweegt huurtransfer

4400
0

Luuk de Jong is nog altijd speler van Sevilla maar voor hoe lang nog?

Spaanse media melden dat Luuk de Jong nog steeds herstellende is van zijn knieblessure maar geheel fit is de spits nog niet. PSV en Besiktas zitten nog steeds op het vinkentouw voor Luuk de Jong maar van een snelle doorbraak lijkt nog geen sprake te zijn. Toch zijn beide clubs nog volop in de race voor de handtekening van Luuk de Jong.

De vorm waar dat in zou moeten gaan gebeuren zou mogelijk een huurconstructie kunnen zijn. Luuk de Jong lijkt in Andalusië niet meer in aanmerking te komen voor speelminuten, laat staan een basisplaats. Sevilla wenst een bedrag van 6 miljoen euro te ontvangen voor Luuk de Jong maar of dat realistisch is valt te bezien.

Dat lijkt PSV niet van plan om flink te betalen want het Eindhovens Dagblad weet te melden dat er mogelijk een huurtransfer op komst is. ‘Mocht er later deze maand een kans zijn om toe te slaan, dan hoeft Sevilla niet te rekenen op een monsterbod. Hooguit huurbod of wellicht koop voor enkele miljoenen’, schrijft Elfrink op Twitter. ‘Eerdere verhalen over een bieding van acht miljoen zijn onzin.’

Naast Luuk de Jong werd PSV eerder al in verband gebracht met Mergim Berisha, een 23-jarige Duitse jeugdinternational van Red Bull Salzburg maar een transfer van de jonge international lijkt op voorhand niet reëel. Een eventuele nieuwe spits zal stevige concurrentie gaan ondervinden want Eran Zahavi verkeert moment in een bloedvorm. De Israëlische spits blijkt niet alleen een goalgetter te zijn maar ook een aangever en vooral een harde werker.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here