Home Nieuws Wordt kritische Gakpo het kind van de rekening? ‘We hadden het beter...

Wordt kritische Gakpo het kind van de rekening? ‘We hadden het beter moeten doen zonder Malen en Bergwijn’

133
0

Met de terugkeer van het inmiddels bewierookte duo Steven Bergwijn en Donyell Malen zou een ander toptalent zomaar het kind van de rekening kunnen worden.

Wie de getalenteerde Cody Gakpo ziet voetballen weet dat de Eindhovenaar een grote toekomst voor zich heeft. Gakpo moet naar alle waarschijnlijkheid toch even pas op de plaats maken nu Bergwijn en Malen weer terugkeren. Een plek op de reservebank kan zijn lot worden komende weken.

Gakpo is daarnaast kritisch op zichzelf en zijn ploeggenoten na de zeer moeizame weken. “Zij zijn twee sleutelspelers binnen het team”, zegt Gakpo over Malen en Bergwijn, die ook meekreeg wat Mark van Bommel al eerder constateerde.

Dat het voor jonge spelers, zoals de international van Jong Oranje, eenvoudiger wordt door het meespelen van Malen en Bergwijn. “Natuurlijk zijn het goede spelers, wordt het makkelijker voetballen, maar ook zonder die twee hadden wij ons beter moeten verweren. Normaal gesproken moeten we dat beter oppakken. Maar helaas. We kwamen in een fase terecht met zijn allen, waarin we elke wedstrijd wel volle bak gaven, maar het er telkens niet in zat. Nu kijken we weer met een frisse blik naar Heerenveen, willen we weer in een goede flow komen en goed presteren in Europa om de volgende ronde te halen.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here